Érdekes történetek a szentek életéről, gyermekes családoknak, hittanosoknak

Szentjeink

Szentjeink

Húsvéti ajándékötlet - lezárás idején is kapható!

2021. március 11. - szentjeink.hu

feltamadas.jpg

A könyvesboltok zárva vannak a járványhelyzet miatt, de a Jézus barátai című könyv most is megvásárolható (akár dedikálva) közvetlenül a szerzőktől! Az igényes, gazdagon illusztrált kötet gyerekeknek szól; 12 történetet mesél el olyan bibliai személyiségekről, akik Jézussal földi életében személyesen találkozhattak.

 

A tapasztalatok szerint a könyv nagyon jó alkalmat teremt a mély beszélgetésekre családokban vagy más közösségekben. Különösen érdemes tehát most megvásárolni, a húsvéti időszakban.

 

jezusbaratai_cimlap.jpg

 

A kötethez Székely János püspök írt előszót.

RÉSZLET A PÜSPÖK ÚR AJÁNLÓJÁBÓL:

„Bethlenfalvy Gábornak a Biblia tengermély elbeszéléseit hűen, gyermekek számára is érthetően elbeszélő, bölcsességgel és szívvel teli szövegei és Kállai Nagy Krisztina gyönyörű, ragyogó, egyszerre derűs és mély üzenetet hordozó rajzai becsempészik a kisgyermek szívébe a hit és a szeretet kincseit. (…) Szívből ajánlom ezt a könyvet minden gyermeknek, aki szeretne Jézus barátja lenni, az ő szeretet-ösvényén járni!”

 

A könyv figyelmet keltett az egyházi és világi médiában is, többek között az Új Ember közölt róla ismertetőt Kincs a gyerekek kezében címmel (2021. január 24-i lapszám).

RÉSZLET AZ ÚJ EMBER CIKKÉBŐL:

„Bethlenfalvy Gábor könyvében a könnyed, közvetlen írói stílusnak köszönhetően megelevenednek előttünk a jól ismert evangéliumi történetek: életszerűvé válnak, megszólítanak bennünket, elgondolkoztatnak. (…) Az önmagában is színvonalas munka értékét növelik Kállai Nagy Krisztina színes illusztrációi, melyek tökéletesen illeszkednek az elbeszélések hangulatához, a szereplők jelleméhez.”

 

A könyv pillanatnyilag csak a szerzőktől vásárolható meg, 15% kedvezménnyel:

Kállai Nagy Krisztina
Email: krisztina.kallainagy[kukac]@gmail[pont]com
Telefon: +36 70 322 9845

Bethlenfalvy Gábor
Email: bethlenfalvy.gabor[kukac]yahoo[pont]com
Telefon: +36 30 900 8532

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentjeink.blog.hu/api/trackback/id/tr7016457986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása